Ugrás a tartalomra

Kiosztották a Dr. Đorđre Natošević-díjakat Újvidéken

2017.11.08
15:08
2024.03.19
08:51
Forrás
Pannon RTV
Az elismerést a kimagasló tevékenységért, az évek során elért eredményekért ítélik oda általános és középiskolák és tanárok számára. A kitüntetés pénzjutalommal is jár.

A díjazottak idén egyebek között Kúláról, Zomborból, Szabadkáról és Nagybecskerekről érkeztek. Nyilas Mihály tartományi oktatási titkár elmondta, a díj az oktatás szempontjából a legnagyobb és legautentikusabb elismerés a tartományban.

Nyilas Mihály, tartományi oktatási titkár: „Több mint húszan pályáztak a díjra, három pedagógus és három általános iskola részesül idén ebben a díjban. Azt szeretnénk, hogy elismerjük a humánerőforrást az iskoláinkban, az oktatási rendszerünkben. Igyekeztünk és igyekszünk folyamatosan az egyéb erőforrásokat is fejleszteni, gondolunk itt az épületek állagára, a felszerelésre. A tartomány komoly eszközöket fordít mindezekre. De egy pillanatig sem felejtjük el, hogy legértékesebbek, a gyerekek mellett, a kádereink, a tanáraink, a tanítóink, akik az oktatásban tevékenykednek, részt vesznek, és szeretnénk azt, hogy a nehézségek ellenére, amelyek folyamatosan jelen vannak, tegyék ezt ugyanúgy lelkiismeretesen a továbbiakban is, mint ahogy azt eddig tették.”

pedagógusok
Újvidék

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.