Ugrás a tartalomra

Srđan Samardžić: Szabadka igyekszik befektetőket és turistákat vonzani a városba

2017.11.10
16:22
2024.03.19
08:32
Forrás
Pannon RTV
Szabadka Város Önkormányzata együttműködésről szóló szerződést írt alá az Észak-bácskai Körzeti Gazdasági Kamarával.

A dokumentumot Slobodan Vojinović, az Észak-bácskai Körzeti Gazdasági Kamara igazgatója és Srđan Samardžić, a városi tanács idegenforgalmi, beruházási ügyekkel és nemzetközi kapcsolatokkal megbízott tagja írta alá. A megkötött együttműködési megállapodás biztosítja a város területén gazdasági tevékenységet folytató cégek közti egység magvalósulását, valamint az információ- és tapasztalatcserét, a munka koordinálását és a közös érdekű kérdésekről folytatott tárgyalásokat. Ez a megállapodás csak a már meglévő együttműködés formalizálását jelenti, az egyik legfontosabb feladat Szabadka gazdasági és ipari potenciáljának előmozdítása annak érdekében, hogy idevonzzák a befektetőket, a turistákat a városba, és Palicsra, amelyért Szabadka város különleges erőfeszítéseket tesz - emelte ki Srđan Samardžić.

Srđan Samardžić
Szabadka
Észak-bácskai Körzeti Gazdasági Kamara
egzüttműködési szerződés

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.