Ugrás a tartalomra

BATE Boriszov - Crvena Zvezda 0:0

2017.11.23
21:54
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
A belgrádi együttes gól nélküli mérkőzést játszott Fehéroroszországban. Ezzel növelte esélyét, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelhessen.

Csütörtök este a Crvena Zvezda a BATE Boriszov csapatával mérkőzött Fehéroroszországban. Az összecsapás sorsdöntő volt mindkét együttes számára, ennek következtében egy kemény, visszafogott mérkőzésre lehetett számítani.

A belgrádi együttes többet birtokolta a labdát és több helyzetet is kialakított, azonban ezeket nem sikerült gólra váltaniuk. A piros-fehéreknek így be kellett érniük egy ponttal, amely elegendő ahhoz, hogy az Európa-liga H csoportjában az Arsenal mögött megtartsák második helyüket, amely azt jelentené, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelnek.

A csoportkör utolsó mérkőzésén december 7-én a Crvena Zvezda a csoportban ugyancsak 6 pontos Köln együttesét látja vendégül. A belgrádiaknak itt egy döntetlen eredmény is elegendő ahhoz, hogy másodikként továbbjussanak a csoportjukból.

Crvena zvezda
BATE Borisov
labdarúgó

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.