Ugrás a tartalomra

Beköszöntött a tél Magyarországon

2017.11.29
14:11
Forrás
MTI
Ahogyan azt gyakorlatilag minden érintett szerv és hatóság beharangozta, szerdára virradóan havazni kezdett az ország több pontján is.

Budapesten a reggeli órákban kezdett esni a hó, de Nógrád, Heves és Komárom-Esztergom megye egyes településein is elkezdett szállingózni. Az ónos eső veszélye miatt Budapestre és Pest megyére, továbbá Komárom-Esztergom és Nógrád megyére adtak ki elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést – írja az MTI. Korábban a meteorológiai szolgálat a Facebook-oldalán azt írta, hogy a szerdán kezdődő havazással a hegyekben már komolyabb hótakaró is kialakulhat. Csütörtök késő estig az Északi-középhegységben akár 15-20 centiméter hó is eshet.

tél

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.