Ugrás a tartalomra

Helyenként 20 centiméteres hó Magyarországon

2017.11.30
09:38
2024.03.19
08:51
Forrás
MTI
Többfelé 10, néhol pedig akár 20 centiméter körüli hóvastagságot is mértek ma reggel Magyarországon - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat.

Budapesten és több megyében további havazásra, illetve sok esőre figyelmeztetnek. A szolgálat MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében azt írta, hogy napközben az Észak-Dunántúl egyes részein, valamint az Északi-középhegység északi területén hullhat akár 8 centiméteres hó. A havazás miatt Budapesten, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom és Nógrád megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. Az illetékesek figyelmeztetnek, hogy ma estétől szárazabb levegő érkezik a térségbe. Emiatt nagy területen gyorsan fagypont alá csökken a hőmérséklet, és ez a hóval érintett területek lefagyást okozhat.

havazik
meteorológia

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.