Ugrás a tartalomra

Ötmillióan utaztak eddig a Nikola Tesla repülőtérről

2017.12.08
10:44
2024.03.19
08:51
Forrás
Szerbiai RTV
Ma lépte át az ötmilliomodik utazó a belgrádi Nikola Tesla repülőtér ajtaját, ezzel pedig új éves rekordot állított fel a vállalat.

Első alkalommal lesz ötmilliónál is több utasa a cégnek 55 éves fennállása óta. Az év végéig a becslések szerint 5,3 millióan utaznak majd a szerb főváros repteréről. Az ötmilliomodik utast Ana Brnabić szerb kormányfő köszöntötte a repülőtéren, emellett két repülőjegyet is kapott a szerencsés, amellyel elutazhat egy európai nyaralásra. Saša Vlaisavljević, a reptér igazgatója elmondta, a légikikötő idén történetének legjobb forgalmát produkálta, folyamatosan nőtt az utasszám.

Nikola Tesla repülőtér
ötmilliomodik
utas

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.