Ugrás a tartalomra

December 20-án jelennek meg az IPARD pályázatai

2017.12.09
09:03
Forrás
Tanjug
December 20-án jelennek meg az uniós Mezőgazdasági, Halászati és Vidékfejlesztési Kifizető Ügynökség, vagyis az IPARD programjának pályázati kiírásai.

Az agráriumot támogató előcsatlakozási forrás teljes összege mintegy 175 millió euró, amely 2014-től 2020-ig hívható le vissza nem térítendő támogatás formájában. Szerbia a 2015-re 15 millió euró támogatást kapott, amelyet 2018 végéig ki kell használnia.

Branislav Nedimović mezőgazdasági miniszter a parlament pénteki ülésén kiemelte, hogy nyolc év után végre elindul a program. Hozzátette, ebben a körben traktorok és mezőgazdasági gépek beszerzésére lehet majd pályázni.

IPARD

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.