Ugrás a tartalomra

Bemutatták a Csillagok háborúja legújabb részét Hollywoodban

2017.12.10
14:24
2024.03.19
08:37
Forrás
hirado.hu
A nyolcadik epizód világpremierjét a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban rendezték meg több száz birodalmi rohamosztagos és droid részvételével.

Végigvonultak a vörös szőnyegen a filmsorozat legnagyobb csillagai is. Emellett egy életnagyságú birodalmi lépegető is fogadta szombaton a moziba érkezőket.

Az új trilógia női csillaga, a Rey szerepét alakító Daisy Ridley úgy fogalmazott: az új rész, hasonlóan az előző trilógiához, egyfajta egyensúlyt teremt a Csillagok háborúja univerzumában. Az előrejelzések szerint várhatóan a bevételi listák élére ugranak majd Az utolsó Jedik is. Mindenesetre a nyitóhétvégére 200 millió dolláros bevételt jósolnak Amerikában.

Hollywood
Csillagok háborúja
film

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.