Ugrás a tartalomra

Putyin: Nem elleneztem az USA részvételét a kelet-ukrajnai konfliktus rendezésében

2017.12.14
17:21
2024.03.19
08:32
Forrás
MTI
Az orosz elnök szerint fennáll a veszélye annak, hogy ukrán nacionalisták népirtást hajtanának végre az ország délkeleti részén.

Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtöki moszkvai sajtótájékoztatóján kijelentette: sohasem ellenezte az Egyesült Államok részvételét a kelet-ukrajnai konfliktus rendezésében. Az elnök a kijevi vezetést ismételten a minszki megállapodások szabotálásával, valamint a fogolycsere akadályozásával vádolta meg. Hangsúlyozta, hogy az ukrán kormánynak a rendezés érdekében tárgyalnia kell a szakadárokkal.

Putyin szerint fennáll a veszélye annak, hogy ukrán nacionalisták népirtást hajtanának végre az ország délkeleti részén. A problémák gyökerét a 2014-ben Kijevben végrehajtott "államcsínyben" nevezte meg. Újfent tagadta, hogy orosz csapatok lennének Kelet-Ukrajnában, és megismételte tézisét, miszerint az orosz és az ukrán történelmi értelemben ugyanaz a nép, amelyet azonban sikerült megosztani és egymás ellen fordítani.

Vlagyimir Putyin
orosz elnök
Egyesült Államok
Ukrajna
konfliktus

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.