Ugrás a tartalomra

Iskolabusz ütközött egy vonattal Franciaországban

2017.12.14
19:20
2024.03.19
08:32
Forrás
hirado.hu
Többen meghaltak a balesetben. A dél-franciaországi Perpignan városától nem messze, Millas és Saint-Feliu-d'Amont települések között ütközött össze egy iskolabusz és egy vonat - írja a Reuters.

Elisabeth Borne közlekedési miniszter szörnyűséges tragédiának nevezte a történteket, már útban a Párizstól 850 kilométerre található helyszínre. A BBC már négy halottról számolt be, tizenkilencen megsérültek, amiből heten súlyosan, többen életveszélyesen. A tragédia délután 4 órakor történt egy vasúti átkelőhelynél, ahol már korábban is történtek balesetek. A vonaton tartózkodó 25 utas közül hárman szenvedtek könnyebb sérüléseket. A buszon utazó gyerekek 11 és 15 év közöttiek voltak.

iskolabusz
vonat
Franciaország
szerencsétlenség

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.