Ugrás a tartalomra

Fenyegető levelet kapott Aleksandar Vučić

2017.12.16
14:36
2024.03.19
08:51
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb államfőnek címzett levelet a németországi Hannoverben adták fel.

Fenyegető levelet kapott Aleksandar Vučić - írja a Blic. A szerb államfőnek címzett levelet a németországi Hannoverben adták fel. A küldeményen a Pavelić keresztesei, usztasa gerillák felirat szerepelt - olvasható a napilapban. A levél feladói többek között azt üzenték, hogy új Vihar hadműveletet készítenek elő, valamint a szerb nemzetiségű személyek egyharmadát megölnék, egyharmadát táborokba szállítanák, egyharmadát pedig a katolikus hit felvételére kényszerítenék. Az üzenet mellé egy fényképet is csatoltak, amin Adolf Hitler, Hermann Göring és Ante Pavelić szerepel. 

Aleksandar Vučić
fenyegető levél

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.