Ugrás a tartalomra

Topolyán elfogadták a jövő évi költségvetés tervezetét

2017.12.21
18:09
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
A valamivel több, mint 1,5 milliárdos büdzsé mintegy 1,5 százalékkal több, mint az idei. A dr. Hadzsy János Egészségház élére dr. Lestár Kálóczi Dórát nevezték ki.

Kislinder Gábor, Topolya polgármestere elmondta, igyekeztek minden szempontot figyelembe venni, ugyanakkor a fejlesztésekre is koncentrálni. Beruházásokat terveznek az ipari park területén, ahol újabb befektetőkre számítanak, ami a munkahelyteremtés szempontjából fontos. A Mezőgazdasági Iskola melletti diákotthon befejezésére 25 milliót irányoztak elő, miközben a felszerelés nélkül is 50 millióra lenne még szükség. A hiányzó eszközöket tartományi forrásokból szeretnék biztosítani.

Napirenden szerepelt a Komgrad Közvállalat 2018. évi gazdálkodási terve, amelyről az ellenzéki képviselők is elismerően nyilatkoztak.

A dr. Hadzsy János Egészségház élére dr. Lestár Kálóczi Dórát nevezték ki.

A KKT következő, december 28-án esedékes ülésének napirendjén iskolaszéki, igazgató-és felügyelőbizottsági tagok felmentése és kinevezése szerepel majd.

Topolya
költségvetés
Kislinder Gábor

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.