Ugrás a tartalomra

Jótékonysági előadást tartott az újvidéki Színes Szilánkok Diákszínpad csapata

2017.12.22
11:37
2024.03.19
08:52
Forrás
Pannon RTV
Az ünnep közeledtével a gyermeki érzelmeket és vágyakat, az adakozás jelentőségét, a barátság és a szeretet fontosságát közvetítették a nézőknek. A darab nagy sikert aratott.

Teltház volt csütörtökön este az Újvidéki Színházban. Az Aranyszárnyú angyal című előadásban a színészpalánták azt üzenték a közönségnek, hogy nemcsak ünnepkor lehet jótékonykodni és embertársainkat szeretni. Pápista Nikolett, színész: „Nagyon jól éreztem magam és nagyon örültem annak, hogy ezzel az előadással segíthettünk másoknak.”

Kovács Nemes Kata, színész: „Nagyon örülök, hogy itt lehetek az Újvidéki Színházban és bele tudom vinni érzelmeimet az előadásba.”

Az előadásból befolyó összeget és az önkéntes adományt a Poverello Alapítványnak ajánlotta föl a Színes Szilánkok Diákszínpad tagsága. Az összeget a lurkóházak működésére fordítják. Harmath Károly, igazgató, Poverello Alapítvány: „Lurkóházakat fönntartani közösség nélkül nem lehet, vagy pedig olyasvalakinek kell ezt tennie, aki valami módon tud anyagi forrásokhoz jutni, és meg tudja oldani a nehéz sorsú gyerekeknek a befogadását. Törekszünk arra, hogy elsősorban a szeretet légkörét éljék meg a gyerekek, az elfogadást, hiszen otthon nagyon sokszor kitaszítottak, lebecsültek, és örülünk minden olyan kezdeményezésnek, benne ennek a Diákszínpadnak is, amely arra irányul, hogy közösen valósítsunk meg nagy dolgokat.”

Az Újvidéki Színház Társulata tavaszra egy újabb előadással, a tervek szerint tájolással ajándékozza meg a szegény sorsú gyerekeket.

Színes Szilánkok Diákszínpad
Újvidék

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.