Ugrás a tartalomra

Kisradanovácra is megérkezett a Télapó

2017.12.23
15:06
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
Idén második alkalommal rendezték meg a helyi közösségben a télapóvárást. A Rugó Képességfejlesztő Műhely lurkói készültek ünnepi műsorral a Télapó és a többi gyerkőc legnagyobb örömére.

Énekkel és különböző kis produkciókkal kezdődött a a télapóvárás a Kisradanováci Helyi Közösségben. Az ünnepi műsör keretében a Jovan Mikić Általános Iskola első és negyedik osztályos tanulói kaptak csomagot.

Paróci Loretta:
„- Hogy tetszett a télapóvárás?
- Nagyon tetszett.
- Mi tetszett a legjobban?
- Hogy díszítettük a karácsonyfát, meg a szobákat. Amúgy nagyon szeretem, amikor a család együtt van, meg a szoba is szép.
- Szóval örülsz, hogy megjött a Télapó?
- Igen, már nagyon várom.”

A télapóvárás apropóján a Rugó Képességfejlesztő Műhely kis pajtásai ünnepi műsorral kedveskedtek a gyerekeknek. Pásztor Krisztina, a műhely vezetője elmondta, igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy az kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes legyen: „Egyrészt szerettük volna lezárni a félévet. Ez egy gyönyörű alkalom arra. Nagyon sokat tanultunk a Rugóban, ezt szerettük volna a szülőknek megmutatni. Ugyanakkor megajándékozni a közeli iskola tanulóit és a helybeli gyerekeket, és mindez adta az ötletet, hogy valamit szervezzünk így a félév végére.”

Az ünnepi műsor gerincét a Rugó Képességfejlesztő Műhelyben tanultak adták. A műhelyben a kis lurkók különböző iskola előkészítő programokon, játékos nyelvoktatáson vehetnek részt.

Kisradanovác
Szabadka
Télapó

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.