Ugrás a tartalomra

A Barca 3-0-ra nyerte a spanyol bajnokság csúcsmeccsét

2017.12.23
16:30
2024.03.19
08:37
A Barcelona labdarúgó csapata nyerte a Real Madrid elleni El Clásicót. A Barcelona 3:0-ra nyert Madridban, így a spanyol bajnokságon 45 ponttal vezet, a Real Madrid lemaradása 14 pont.

A gól nélküli első félidőt követően a katalánok átvették az irányítást, és Luis Suarez találatával az 54. percben megszerezték a vezetést. A Barcelona nyomása ezt követően is folytatódott, és egy jogosan megítélt büntetőt követően Lionel Messi 2:0-ra növelte a vezetést. A mérkőzés végén még Aleix Vidal is betalált, így a Barcelona 3:0-ra nyert Madridban.

A spanyol bajnokságot 45 ponttal továbbra is a Barcelona vezeti, az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Real Madrid lemaradása 14 pont a katalánokkal szemben.

barcelóna
Real Madrid
labdarúgó
spanyol

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.