Ugrás a tartalomra

Újabb két embert lőttek agyon az iráni tüntetéseken

2018.01.01
19:38
2024.03.19
08:32
Forrás
MTI
Tizenkét ember vesztette életét az Iránban a csütörtök óta végigsöprő tüntetéseken - jelentette be az iráni állami televízió részletek ismertetése nélkül.

A felvételek több tízezer tüntetőt mutatnak be Teheránban és ötven másik városban. Az emberek kezdetben csak az áremelkedések miatt mentek az utcára, de később politikai követeléseket is hangoztattak. A tüntetések hétfőre virradó éjjel is folytatódtak, annak ellenére, hogy Haszan Róháni államfő nyugalomra szólított fel. Kijelentette, hogy az irániaknak jogukban áll bírálni a hatóságokat, de figyelmeztetett, hogy a zavargókra lecsapnak.

Irán
tüntetés
áldozatok

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.