Ugrás a tartalomra

Kigyulladt Trump egyik felhőkarcolója

2018.01.09
00:37
2024.03.19
08:38
Forrás
hvg.hu
Kisebb elektromos zavar miatt tűz keletkezett a Manhattan szívében található Trump Towerben hétfőn, amely az USA jelenlegi elnökének egyik saját tulajdonban álló felhőkarcolója. 

A Twitteren több videó is megjelent az esetről, amely a CBS felvételeit látva az 58 emeletes felhőkarcoló legfelső szintjét érintette. A helyszínen több tűzoltó is dolgozott. A The Guardian közben arról számolt be, hogy a tüzet elektromos zárlat okozta. Kimenekítésre nem volt szükség, de két ember megsérült a Washington Post beszámolója szerint. Trump nem volt az épületben.

A manhattani Trump Tower a turisták egyik kedvelt állomása lett, miután a korábban a legfelső szinten lakó Trump elnyerte az USA elnöki székét.

Az építmény 202 méter magas, főbejáratánál a New York-i rendőrség terroristaellenes alakulatának két egyenruhása őrködik géppisztollyal.

Donald Trump
New York
Manhattan
felhőkarcoló
tűz

Most

13:30, Frissítve: 13:52

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.