Ugrás a tartalomra

Új légi járat Bécs és Niš között

2018.01.10
18:25
2024.03.19
08:32
Forrás
Pannon RTV
A magyarországi Wizz Air, a legnagyobb kelet-európai diszkont (vagy népszerűbb nevén fapados) légitársaság bejelentette, hogy új útvonalat indít Bécs és Niš között.

Az új WIZZ járat november 15-én indul és hetente háromszor közlekedik majd. A niši repülőtéri igazgatóságtól kapott információk szerint évente mintegy 45.000 utasra számítanak ezen az útvonalon.

A mindössze egy órás repülőút Ništől Bécsig körülbelül 2.400 dinárba fog kerülni. Jelenleg ennyit kell fizetni a buszjegyért Szabadkától Nišig, hat órás utazásért.

A Niš – Bécs útvonal beindításával a Wizz Airen keresztül két szerbiai repülőtérnek nyolc európai ország 20 városával lesz közvetlen kapcsolata, hiszen jelenleg a Nikola Tesla Repülőtérről vannak járatok Londonba, Malmőbe, Göteborgba, Stockholmba, Münchenbe, Dortmundba, Brüsszelbe, Eindhovenbe és Rómába. Nišből már közlekedik egy járat Eindhovenig (a téli szezon végéig), Bazelig, Dortmundig, Malmőig és Memmingenig.

légi járat
Bécs
Niš
repülő

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.