Ugrás a tartalomra

Idéntől licitálni kell a piachelyekre Temerinben

2018.01.11
08:03
2018.01.11
13:53
Forrás
Pannon RTV
Az évtizedes gyakorlat szerint azok az őstermelők és piaci árusok, akik meg kívánták tartani árusítóhelyüket, január folyamán jelentkezhettek szerződésük meghosszabbítására.

A most közzétett hirdetmény szerint a piaci asztalok 2018. évi bérlését árverés útján bonyolítják le, amelyet január 12-én, pénteken, 10 órai kezdettel tartanak a temerini sportcsarnokban.

Az árverésen való részvételi szándékot pénteken 9 óráig be kell jelenteni, illetve ugyaneddig az érdekelteknek a kikiáltási ár 10 százalékát is letétbe kell helyezniük a közvállalat pénztáránál, amit visszakapnak, ha árverezésük nem járt sikerrel. Az asztalbérlési árverés kezdőárai az I. és II. sorban, valamint a tojás, a tejtermékek és a tésztaféléket árusító helyen („S” sor) 20 000 dinár, a III., IV. és V. sorban 15 000 dinár. Egy árus legfeljebb két elárusítóhelyért vagy két asztalért, illetve egy elárusítóhelyért, és egy asztalért licitálhat. A licitlépés 1000 dinár. Az, aki az árverést követően három napon belül nem köti meg a bérleti szerződést, elveszíti jogát az asztalbérlésre. Azokra az asztalokra és elárusítóhelyekre, amelyeket nem árvereztek el, záros határidőn belül új árverést hirdetnek meg.

piac
árverés
licit

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.
16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.