Ugrás a tartalomra

Szórakoztatva tájékoztat a Pannon Presszó!

2018.01.12
13:47
2024.03.19
08:38
Forrás
Pannon RTV
Dinamikus, pörgős, közérdekű - ez a Pannon Presszó. A Pannon Rádió fiatalos műsorának vezetői töretlen lelkesedéssel közvetítenek közéleti és szórakoztató információkat.

A fiatalos témaválasztás mellett a rádió munkatársai igyekeznek sok közérdekű információval is szolgálni. Búzás Zsuzsa, műsorvezető, Pannon Presszó: „Ezek között van elsősorban a határinformáció, illetve az útinfó, amelyeket a hallgatók segítségével közvetítünk főként azoknak ajánlva, akik úton vannak.”

Hajhosszabbítás, arcápolási trükkök, zumba, fitness, vitaminpótló-e a pezsgőtabletta? Csak néhány téma, amelyekkel a Pannon Presszó foglalkozik. A műsor elsősorban a fiatal hallgatókat igyekszik megszóltani. Facković Melisa, szerkesztő, műsorvezető, Pannon Presszó: „A Pannon Presszóban meg a Pannon Rádióban is fiatalos, dinamikus stílusban szólunk a hallgatókhoz. A témák is ilyenek. Tehát ami a mai fiatalságot érdekli és érinti, azt keressük.”

A Pannon Rádióban leginkább a friss zenei termésből válogatnak, de az elmúlt évek slágereit sem hagyják ki - mondta Zvekán Péter, a Pannon Rádió zenei fő- és felelős szerkesztőhelyettese: „A válogatás úgy működik, hogy meghatároztuk, a Pannon célközönsége a 15-35 éves korosztály, és figyeljük, hogy mit hallgatnak, majd ezt vesszük alapul.”

A Pannon Presszót hétköznaponként 10-től 16 óráig, szombaton 8-tól 14 óráig hallgathatják. Persze érdemes a műsor előtt és után is a Pannon Rádióval tartani, fergeteges zenével és más, érdekfeszítő műsorokkal várjuk a hallgatókat.

Pannon
Presszó
rádió
Búzás Zsuzsanna
Zvekán Péter

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.