Ugrás a tartalomra

Saghmeister a 84-ik helyen ért célba a verseny nyolcadik szakaszán

2018.01.15
14:09
2024.03.19
08:52
A címvédő francia Stéphane Peterhansel nyerte a Dél-Amerikában zajló 40. Dakar-rali nyolcadik szakaszát.

A címvédő francia Stéphane Peterhansel nyerte a Dél-Amerikában zajló 40. Dakar-rali nyolcadik szakaszát. A 13-szoros bajnok francia pilóta szombaton bukás és műszaki hiba miatt közel két órát vesztegelt és elveszítette első helyét összetettben, vasárnap viszont a leggyorsabb tudott lenni. A motorosoknál a francia Antoine Meo volt a legjobb vasárnap. A szabadkai Saghmeister Gábor 84-ik helyen ért célba a verseny nyolcadik szakaszán. Ezzel összesítettben a 89-ik helyre került és javított a hetedik szakaszhoz képest. A mezőny Perun, Argentínán és Bolívián halad keresztül, 9000 kilométert teljesít, és a végig versenyben maradók 14 szakasz után január 20-án az argentínai Córdobában érnek célba.     

Dakar-rali
Saghmeister Gábor
Stéphane Peterhansel

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.