Ugrás a tartalomra

Dési János számára véget ért a Dakar-rali

2018.01.17
11:52
2018.01.17
17:28
Forrás
Pannon RTV
A magyar motoros hatalmasat bukott és eltörte a vállát. A baleset után Désit helikopterrel a tábori kórházsátorba szállították. Saghmeister Gábor a 84. pozícióból várja a folytatást.

Gyenes Emanuel sikeresen célba ért, és jelenleg a 25. helyen áll.

Saghmeister Gábort a napi második pályán már nem engedték elrajtolni, mivel este hét óra után ért oda, és rásötétedett volna. A szabadkai motoros a második szakaszt automatikusan a legrosszabb időeredménnyel zárta, így a 84. pozícióból várja a folytatást.

Saghmeister Gábor, motorversenyző, Szerbia: „Az első 40 kilométeren mindjárt egy tankolás után egy 35 kilóval nehezebb, teli tankos motorral kellett bemenni egy gyorsasági szakaszra. Ez 40 kilométeren tartott. Nagyon mély homok, dűnék. Kiengedtek bennünket 10 percre egy keményebb talajra, majd megint visszatereltek ilyen tele füves részekre. Több, mint 100 kilométert mentünk ott. Akkor megint jött egy kis szusszantás, 5-6 kilométer kemény talajon, majd megint visszatereltek a dűnékbe, a mély homokos részekbe.”

Dési János
Dakar-rali
Saghmeister Gábor
Gyenes Emanuel

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:59, Frissítve: 22:34

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.
17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.