Ugrás a tartalomra

Második győzelmét ünnepelte Đoković Melbourneban

2018.01.18
08:41
2024.03.19
08:38
Forrás
Szerbiai RTV
A második fordulót is sikerrel vette Novak Đoković az Australian Openen. A korábbi szerb világelső a francia Gael Monfilst múlta felül 3:1 arányban.

Đoković az első szettet ugyan 6:4-re elvesztette, ezt követően azonban magára talált, és 6:3, 6:1, 6:3 arányban felülkerekedett ellenfelén, aki ellen pályafutása során egyszer sem veszített. A mérkőzést egyébként meglepetésre nem a jóval enyhébb esti időszakban, hanem a legmelegebb nappali órákban játszották, amikor a levegő hőmérséklete 39 fok Celsius volt árnyékban, a pálya talaja pedig közel 70 fokos volt.

Đoković következő ellenfele a spanyol Albert Ramos Vinolas lesz, akinek még soha nem sikerült győznie a szerb teniszező ellen.

Novak Đoković
tenisz
Australian Open

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.