Ugrás a tartalomra

Corina Cretu: A legfontosabb a térség stabilitása

2018.01.19
12:47
Forrás
Tanjug
Az Európai Unió regionális politikájáért felelős biztossal találkozott Szerbia államfője tegnap este Belgrádban. Corina Cretu és Aleksandar Vučić Szerbia Uniós csatlakozási folyamatáról tárgyaltak.

Az uniós biztos részvétét fejezte ki Oliver Ivanović meggyilkolása kapcsán. Kiemelte, hogy az Európai Bizottság elítéli a történteket. Reméli, hogy a koszovói igazságügyi szervek felderítik az esetet és bíróság elé állítják az elkövetőket. Most a térség stabilitása érdekében az a legfontosabb, hogy mindkét fél nyugodt maradjon - tette hozzá Corina Cretu. A regionális politikáért felelős uniós biztos gratulált Szerbiának az Európai Uniós csatlakozási folyamatban eddig elért eredményeihez.

Corina Cretu
Aleksandar Vučić

Most

10:41, Frissítve: 10:55

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.
07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.