Ugrás a tartalomra

Babosék negyeddöntősök női párosban

2018.01.22
19:31
Forrás
MTI
Bejutott a női párosverseny negyeddöntőjébe a Babos Tímea, Kristina Mladenović kettős az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A magyar, francia duó két szettben, másfél óra alatt múlta felül hétfőn a Viktorija Golubic, Nina Stojanović svájci, szerb kettőst. Babos először jutott negyeddöntőbe női párosban az Australian Openen.

A következő ellenfél az első helyen kiemelt Andrea Sestini Hlavácková, Csan Latisha (cseh, tajvani) kettős lesz. Babos még vegyespárosban is pályára lép, hiszen az indiai Rohan Bopannával az oldalán sima győzelemmel kezdte meg szereplését vegyes párosban vasárnap, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.

Australian Open

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.