Ugrás a tartalomra

Több száz autó rekedt egy tokiói alagútban a havazás miatt

2018.01.23
12:14
2024.03.19
08:38
Forrás
hirado.hu
Több száz gépkocsi rekedt a tokiói Jamate alagútban. A hirtelen leesett hómennyiség miatt az autósok csaknem tíz órát vesztegeltek a 18 kilométer hosszú sorban.

Az időjárási viszontagságok miatt 740 közúti baleset is történt a japán fővárosban. A japán mentőszolgálat elmondása szerint több, mint 300 ember sérült meg.

A légi közlekedésben is fennakadások voltak, a Haneda repülőtéren 150 járatot töröltek, és emiatt közel kilencezer ember éjszakázott a reptér várótermében.

Tokió
Japán
havazás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.