Ugrás a tartalomra

Az IPARD-pályázatokról tartanak előadást Törökkanizsán

2018.01.23
19:27
2024.03.19
08:52
A tájékoztatón a 2018-as évre vonatkozó köztársasági pályázati lehetőségekről is szó lesz.

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége és a Vajdasági Magyar Szövetség törökkanizsai helyi szervezete tájékoztatót szervez pénteken, január 26-án a törökkanizsai Tiszagyöngye Művelődési Egyesület székházában 18:00 órai kezdettel. Az előadás témája: az IPARD II. pályázatok és a 2018-as évre vonatkozó hazai pályázati lehetőségek, melyeket a tartományi és a köztársasági illetékesek ismertetnek. Előadást tart Fremond Árpád, a VMSZ köztársasági parlamenti képviselője, Juhász Attila mezőgazdasági államtitkár, Molnár Viktor, a Tartományi Mezőgazdasági Fejlesztési Alap igazgatóhelyettese, Ótott Róbert, tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes és Nagy Miklós, a VASZ elnöke.

IPARD-pályázat
Törökkanizsa
előadás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.