Ugrás a tartalomra

Marihuána-laboratóriumokat számolt fel a szerb rendőrség

2018.01.24
21:04
2024.03.19
08:38
Forrás
Belügyminisztériumi özlemény
A Belügyminisztérium tagjai különálló akciókban Szabadka és Zombor területén két, marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot fedeztek fel. Három személyt letartóztattak.

Ahogy már hírt adtunk róla, kedden a rendőrség egy bajmoki családi ház pincéjében marihuána-laboratóriumot számolt fel. A minisztériumi közlemény szerint 179 cserép növényt, továbbá több, mint 3,5 kilogramm dobozokba csomagolt marihuánát, valamint a drog előállítására alkalmas felszerelést foglalt le a rendőrség. M.L. és fivére, A.L. előzetes fogságba került, és kábítószer jogtalan előállítása és forgalmazása gyanújával bűnvádi eljárás indul ellenük.

Belgrádban és Zomborban is titkos laboratóriumot fedeztek fel, ahol 996 cannabistövet találtak a rendőrök. A lefoglalt kábítószer értéke 50 millió dinárra tehető. M.R ellen ugyancsak bűnvádi feljelentést tettek - olavsható a belügyminisztériumi közleményben.

Belügyminisztérium
marihuána
Szabadka
Zombor

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.