Ugrás a tartalomra

Tavaszias lesz a hétvége

2018.01.25
08:14
2024.03.19
08:38
Forrás
Pannon RTV
Részben napos, meleg időre számíthatunk, a hőmérséklet hét fok körül alakul. Az előrejelzések szerint nem lesz csapadék. A hét további részében meleg front hatására és tavaszias időre készülhetünk.

Pénteken a reggeli fagyok után enyhül az időjá, napközben a hőmérséklet ismét elérheti akár a 7 fokot. A D-vitamin pótlására azonban kevés lehetőségünk lesz, ugyanis felhők takarhatják el a napot. Az éjszakai órákban ismét a fagypont alá süllyed a hőmérséklet, csapadék azonban nem várható.

Szombaton változatlanul borongós, ám a januári hónaphoz képest meleg időre kell számíthatunk. Csapadék továbbra sem lesz. A felhős időjárás mellett az enyhe széllökésekbe borzonghatunk bele a nap folyamán. Az esti órákban még mindig csípős hideg lesz.

Vasárnapra azonban enyhülni látszanak az éjszakai fagyok. A felhőzet is felszakadozik, és egyre többet mutatja meg magát a nap. A hőmérséklet a nappali órákban változatlanul 6 és 7 fok környékén alakul, és este sincs 2 foknál hidegebb időre kilátás.

Az aktuális időjárási helyzet a melegfrontérzékenyek szervezetére gyakorol rossz hatást. Ez fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. Gyakoribbá válhat a lázas állapot, illetve a gyulladásos és fertőző betegségek fellépése.

időjárás
tavaszias

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.