Ugrás a tartalomra

Mindkét magyar negyeddöntős női 500 méteren

2018.02.11
01:09
2024.03.19
08:38
Forrás
MTI
Keszler Andrea és Jászapáti Petra is negyeddöntőbe jutott a rövidpályás gyorskorcsolyázók női 500 méteres versenyében a phjongcshangi olimpia szombati napján.

A harmadik olimpiáján szereplő Keszler Andreának tulajdonképpen szerencséje volt. A megismételt rajtban többen is buktak, úgyhogy könnyedén korcsolyázott a célba a második, továbbjutó helyen.

Jászapáti Petra is némiképp szerencsésen került a negyeddöntőbe. A hajrában többedmagával kicsúszott, de a gyors felállás után megszerezte a továbbjutást érő második helyet. 

A rövidpályás gyorskorcsolya küzdelmei kedden folytatódnak a férfi 5000 méteres váltó elődöntőjével, a férfi 1000 méter selejtezőjével és a női 500 méter végcsatározásaival.

olimpia
magyar
gyorskorcsolya

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.