Ugrás a tartalomra

A tervezett nyolc döntő helyett hetet rendeznek a pjongcsangi téli olimpia mai napján

2018.02.12
15:35
2018.02.12
18:20
Forrás
Pannon RTV
A női óriás-műlesiklás döntőjét, amelyben Magyarországot Hozmann Szonja és Maróty Mariann, Szerbiát pedig Nevena Ignjatović képviselte volna, a viharos időjárás miatt csütörtökre halasztották.

A műkorcsolya csapatversenyt Kanada nyerte, az orosz csapat és az Egyesült Államok előtt.

A hódeszka női slopestyle számában címvédés történt, miután az amerikai Jamie Anderson nem egész hét pont előnnyel végzett kanadai riválisa előtt.

Az első pjongcsangi duplázó a német sílövő, Laura Dahlmeier, miután a tegnapi sprint után megnyerte a mai, 10 kilométeres üldözéses versenyt is. A férfiak 12,5 kilométeres üldözéses számában a nagy esélyes francia, Martin Fourcade diadalmaskodott, a sprintversenyben győztes német Arnd Pfeiffer ebben a számban a 8. helyen végzett.

A gyorskorcsolyázónők 1500 méteres számában a holland Ireen Wüst pályafutása ötödik olimpiai bajnoki címét nyerte, férfi buckasíben a kanadai Mikael Kingsbury diadalmaskodott, a női síugrók viadalát pedig a norvég Maren Lundby nyerte.

Téli Olimpiai Játékok
Pjongcsang

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.