Ugrás a tartalomra

Varga Iza a csütörtöki Pannon Presszóban!

2018.02.13
17:34
Forrás
Pannon RTV
Bár az Ugorjunk Át! műsora csütörtökön most elmarad, de azért a műsorvezetőnk, Vörös Gábor erre a napra is exkluzív interjúval várja hallgatóit: a Barátok Közt "Nórájával", Varga Izával beszélgetett.

Nem sokan tudják, hogy az óbecsei származású örökifjú magyar színésznőt különleges szálak fűzik Arany Jánoshoz és költészetéhez. A csütörtöki interjúban arról is beszél majd, hogy miként került bele az Arany 200 hanglemezének felvételébe és turnéjába, illetve a közel 20 éves Barátok Közt sorozatban mire lehet majd számítani hamarosan!

Mindemellett jó hír a rajongói számára: az említett lemezbemutató turné jövő hétfőn hódmezővásárhelyi állomására érkezik a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba, így oda a művésznő sok szeretettel várja vajdasági barátait és követőit is egy nem mindennapi "koncertre"!


Az interjút csütörtökön a Pannon Presszóban hallhatjátok az FM 91.5 Mhz-en!

Varga Iza

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.