Ugrás a tartalomra

22 hónap börtönre ítélték Magyarcsernye község elnökét

2018.02.22
12:52
2024.03.19
08:38
Forrás
VajdaságMA
Pera Milankovot a nagybecskereki felső bíróság első fokon, nem jogerős határozattal egy év és tíz hónap börtönbüntetésre ítélte kenőpénz elfogadása, valamint hivatali visszaélés miatt.

Pera Milankovot a nagybecskereki felső bíróság első fokon, nem jogerős határozattal egy év és tíz hónap börtönbüntetésre ítélte abban az eljárásban, amit ellene és további 13 gyanúsított ellen folytatnak. Milankovot kenőpénz elfogadásának ügyében találták bűnösnek és egy évig terjedő börtönbüntetésre ítélték, valamint hivatali visszaélés miatt szintén egy év börtönt kapott, de a törvénnyel összhangban egy év és tíz hónap összevont büntetést szabtak ki rá.

Magyarcsernye
börtön
ítélet
község
elnök

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.