Ugrás a tartalomra

Szergej Lavrov elégedett szerbiai fogadtatásával

2018.02.23
08:20
2024.03.19
08:52
Forrás
Szerbiai RTV
„A lehető legjobb módon ünnepeltük meg a két ország diplomáciai kapcsolatának 180 éves évfordulóját.”

Nem emlékszem hasonlóan érzelmes hivatalos és minden tekintetben baráti fogadtatásra, a szerb vezetés szinte lehetetlent hajtott végre - mondta Szergej Lavrov kétnapos szerbiai látogatása után. Az orosz külügyminiszter hozzátette, hiszem, hogy a lehető legjobb módon ünnepeltük meg a két ország diplomáciai kapcsolatának 180 éves évfordulóját. Szergej Lavrovot Ivica Dačić, Szerbia külügyminisztere kísérte ki a belgrádi Nikola Tesla repülőtérre a tegnap esti órákban. Az orosz külügyi tárca vezetője látogatása során tárgyalt Aleksandar Vučić szerb államfővel és Ana Brnabić szerb miniszterelnökkel is. 

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.