Ugrás a tartalomra

Embercsempészeket tartóztatott le a horvát rendőrség

2018.03.05
16:11
2024.03.19
08:39
Forrás
MTI
Két szerb és egy magyar állampolgárt tartóztatott le a horvát rendőrség vasárnap embercsempészet vádjával. A hatósági közlemény szerint tíz migránst juttattak át a szerb-horvát határon illegálisan.

A rendőrök két gépkocsit tartóztatott fel Bród közelében. Az egyiket, amelyben a tíz pakisztáni, iraki és iráni állampolgár tartózkodott, egy 33 éves szerb állampolgár, a másikat egy 26 éves magyar állampolgár vezette, és vele volt egy 25 éves szerb állampolgár is. A migránsokat a rendőrség visszaszállította a szerb határra, a Batrovci-Bajakovo határátkelőre. A három embercsempész ellen a rendőrség büntetőjogi feljelentést tett az ügyészségen.

horvát
rendőrség
letartóztat
embercsempész

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.