Ugrás a tartalomra

Magyarország újra önálló standdal lesz ott a Párizsi Könyvszalonon

2018.03.11
11:23
Forrás
MTI
Tolnai Ottó író is a francia fővárosba utazik.

Öt év után ismét önálló standdal jelenik meg Magyarország a Párizsi Könyvszalonon, amelyet március 16. és 19. között rendeznek meg több mint ötven nemzet részvételével. Igen kedveltek Franciaországban az olyan magyar klasszikusok, mint Márai Sándor, Krúdy Gyula vagy Kosztolányi Dezső, de természetesen a kortárs írók közül is sokak munkáit lefordították a közelmúltban. Az idei Salon du livre magyar pavilonjában az irodalomkedvelők megismerhetik a magyar klasszikus és kortárs szerzők francia fordításban megjelent műveit, valamint találkozhatnak a vajdasági Tolnai Ottó Kossuth-díjas költővel, és a kortárs magyar próza három generációjának képviselőjével: Bodor Ádámmal, Hász Róberttel és Totth Benedekkel.

Párizsi Könyvszalon
önálló stand
Tolnai Ottó

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.