Ugrás a tartalomra

Elismerésben részesítették az ifjú matematikusokat Szabadkán

2018.03.13
15:55
2018.03.13
17:35
Forrás
Pannon RTV
A Városháza dísztermében az önkormányzat dicsérő okleveleket osztott ki a 2017/2018-as iskolaévben rendezett versenyeken sikereket elért diákoknak.

Az okleveleket közel 400 általános- és középiskolásnak adta át Horvát Tímea alpolgármester, Nataša Aleksić a Városi Tanács oktatási ügyekkel megbízott tagja és Nebojša Gvozdenović a Szabadkai Matematikusok Egyesületének elnöke. A 12 éves Dobó Ármin számtalan versenyen részt vett tavaly, és büszkeséggel tölti el, hogy ő is részesült az elismerésben.

Dobó Ármin, ötödikes tanuló: „Nagyon szeretem a matematikát. Tulajdonképpen azért szeretem, mert tehetséges is vagyok benne. Anyukám is azt tanítja nekem. Rengeteg versenyt nyertem, és ez engem boldoggá tesz.”

matematika
Szabadka

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.