Ugrás a tartalomra

Putyin negyedszer is elnök lehet

2018.03.18
19:35
Az előzetes eredmények szerint ismét Vlagyimir Putyint választották meg Oroszország elnökévé. Közép-európai idő szerint 19 órakor véget ért az oroszországi elnökválasztás.

Az exit poll-ok alapján Putyin a szavazatok mintegy 73,9 százalékát szerezte meg. Második helyen Pavel Grugyinyin, az Oroszországi Föderáció Kommunista Párt jelöltje áll 11,2 százalékkal, míg harmadik Vlagyimir Zsirinovszkij, a Liberális Demokrata Párt jelöltje 6,7 százalékkal. Csaknem 111 millió orosz választópolgár döntött vasárnap a következő államfő kilétéről. A részvételi arány meghaladta a 60 százalékot. A voksolók 97 300 választókörzetben adhatták le szavazatukat.

Vlagyimir Putyin
Oroszország

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.