Ugrás a tartalomra

Fél mázsa tablettát csempésztek volna egy buszban

2018.03.19
10:52
2024.03.19
08:39
Forrás
MTI
Ötvenkét kiló kábítószer előállítására alkalmas tablettát találtak a pénzügyőrök és a rendőrök egy autóbuszban, Röszkén egy Koszovóból Ausztriába tartó koszovói autóbuszban.

Egy Koszovóból Ausztriába tartó koszovói autóbusz ellenőrizésekor feltűnt, hogy a jármű belső szerkezeti felépítése eltér a szokásostól. A röntgenvizsgálat után kiderült, hogy valamit elrejtettek a busz hátsó utasterében; 40 csomag, több mint 52 kilónyi fehér tabletta került elő. A sofőr azt állította róluk, hogy fejfájás-csillapítók. Az előzetes szakértői vélemény szerint a tabletták kábítószer előállítására alkalmas úgynevezett prekurzorok. A pénzügyőrök a férfit feljelentették és átadták a rendőrségnek.

tabletta
drog
Röszke

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.