Ugrás a tartalomra

Egy szerbiai autóbuszt kizártak a forgalomból Ausztriában

2018.03.21
23:52
2024.03.19
08:39
Forrás
VajdaságMA
Az osztrák rendőrség Bécsben néhány óra leforgása alatt kétszer is megállította ugyanazt a szerbiai autóbuszt, mert a jármű műszakilag erősen kifogásolható állapotban volt. Kerékbilincset kapott.

Az autóbusz hétfőn szerbiai utasokat szállított Bécsbe, ahol az ellenőrzés alkalmával a rendőrök súlyos műszaki hibákat állapítottak meg, és elvették a jármű rendszámtábláját. Néhány órával később viszont a sofőr mégis útnak indult az autóbusszal, a rendőrség pedig ismét megállította.

A második ellenőrzés alkalmával a rendőrök kerékbilincset helyeztek az autóbuszra, nehogy ismét továbbmenjen.

Mivel az autóbuszt rossz műszaki állapotban vezette, a sofőr ellen feljelentést tettek és 3.100 euró letétet kértek, de amiért néhány órával az első eset után ismét útnak indult a forgalomból kizárt járművel, további 2.000 euró letétet róttak ki rá és újabb feljelentést tettek ellene, írja a Tanjug.

szerbiai
Ausztria
Bécs
autóbusz

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.