Ugrás a tartalomra

Húsvéti vásár a Majsai Úti Általános Iskolában

2018.03.24
11:43
2018.03.24
16:54
Forrás
Pannon RTV
Nagy sikerű húsvéti vásárt szervezett a szabadkai Majsai Úti Általános Iskola ma délelőtt. Az eseményen az intézmény mind a 32 tagozatának tanulói részt vettek.

Saját készítésű portékáikat állították ki, illetve kínálták eladásra. Az iskola zsibongójának nevezett előcsarnok most szó szerint zsibongott a vásáron résztvevő több száz nézelődő és kiállító hangjától. A húsvéti eseményt a szintén sikeres karácsonyi vásár alapozta meg. Közkívánatra szervezték meg a mostanit. A gyerekek az iskolai órákon kívül is összeültek, osztálytársaikkal és szüleikkel közösen sütöttek, készülődtek. A közösségépítő rendezvényt várhatóan a továbbiakban is megrendezik.

Bognár Beáta, igazgató, Majsai Úti Á.I., Szabadka: „A gyerekek nagyon nagy szeretettel várják az idelátogatókat. Már hetek óta készülnek a mai húsvéti vásárra. Saját portékáikkal, süteményekkel, hímes tojással készültek. Ezen a rendezvényen nemcsak a gyerekek vesznek részt, hanem a tanítók, a tanárok, a szülők, és a helyi közösség minden polgárát nagy szeretettel várjuk, akik eljönnek és vásárolnak.”

Szabadka
Majsai Úti Általános Iskola

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:34, Frissítve: 11:41

Kiadós csapadék kellene a földeken

A hirtelen érkezett és tartósan magas hőmérséklet, valamint a csapadék hiánya továbbra is megnehezíti a termelők helyzetét - mondják a Zenta környéki gazdák. Jelenleg a kártevőkkel is fel kell venniük a harcot.
21:59, Frissítve: 11:04

Megérkezett Belgrádba a kínai elnök

A kínai elnök gépét szerbiai felségjelzésű MiG-29-es vadászgépek kísérték a Nikola Tesla repülőtérig, ahol a szerb hadsereg gárdája sorakozott fel a tiszteletére.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.