Ugrás a tartalomra

Hétfőtől lehet beíratni a kis elsősöket

2018.03.29
19:40
Forrás
021.rs
Ősszel körülbelül annyian kezdik meg az első osztályt Vajdaságban, mint előző szeptemberben.

Szeptemberben mintegy 17.600 vajdasági diák első alkalommal ül be az iskolapadba. Az elsősök száma körülbelül annyi lesz, mint a mostani tanévben. Az általános iskolába való beiratkozás április 2-án, hétfőn kezdődik, és május 31-ig tart. Azok a szülők, akik valamilyen oknál fogva határidőig nem íratják be gyereküket az első osztályba, még az új tanév megkezdése előtt újabb lehetőséget kapnak majd. Azok a gyerekek kezdhetik meg az első osztályt szeptemberben, akik ősszel legalább 6,5, illetve legfeljebb 7,5 évesek, vagyis akik 2011. március 1-je és 2012. február 28-a között születtek.

elsős
beiratkozás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.