Ugrás a tartalomra

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke is nyilatkozott a sajtó képviselőinek

2018.04.08
21:33
2018.09.05
11:10
Forrás
MTI
Kifejtette: a magas részvétel bizakodásra adhat okot.

Gyurcsány Ferenc, elnök, Demokratikus Koalíció: „Nem a magunk országát akarjuk a győzelemmel elősegíteni, hanem valamennyiünk Magyarországát. Nem bosszúra, nem revánsra készül - az egyébként győzelmet remélő sokaság - hanem egy olyan országra, amely mindannyiunknak a hazája.”

Gyurcsány Ferenc
Demokratikus Koalíció
Budapest

Most

20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.