Ugrás a tartalomra

Aleksandar Vučić szerb államfő ma és holnap Mostarban és Trebinjében tartózkodik

2018.04.09
11:17
Forrás
Szerbiai RTV
Vučić a Nemzetközi Gazdasági Vásárra érkezett a boszniai városba. Szerbia mint országos partner van jelen az idei eseményen, amelyet a szerb államfő nyit majd meg.

Bosznia-Hercegovinában ez az egyik legnagyobb esemény, amelyen több mint 60 szerbiai vállalat mutatkozik be. Aleksandar Vučić először Dragan Čovićtyal, a Boszniai Szerb Köztársaság államelnökségének horvát tagjával találkozik. A tervek szerint a szerb államfő mielőtt Trebinjébe utazik, számos szerb képviselővel találkozik még Mostarban. Szerbia és Bosznia-Hercegovina közös célja, hogy idén 2 milliárd euróra növeljék az árucsere-forgalmat.

Mostar
Trebinje
Aleksandar Vučić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.