Ugrás a tartalomra

Vona nem indul a Jobbik tisztújításán, mandátumát sem veszi át

2018.04.09
20:47
2024.03.19
08:39
Forrás
MTI
A leköszönő pártelnök hétfőn a Facebook oldalán tette közzé, jelezve: benyújtotta lemondását, amelyet a Jobbik elnöksége elfogadott.

Vona azt írta: a választási eredményért a Jobbik miniszterelnök-jelöltjeként egyszemélyi felelősséget vállalt, s mivel a választási győzelem nem valósult meg, tartotta a szavát. Vona Gábor ismét kiállt amellett, hogy a Jobbik az ország második legerősebb pártja és az ellenzék egyedüli igazi ereje. "Mindent meg fogok tenni azért, hogy ez a közösség a következő időszakban még erősebbé váljon, de 12 év után immáron nem elnökként" - fogalmazott, megköszönve több mint egymillió embernek, hogy vasárnap támogatta a pártot.

Jobbik
Vona Gábor

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.