Ugrás a tartalomra

Rogán: Új kormány, új struktúra, új kormánytagok

2018.04.11
15:15
2018.04.11
15:29
Forrás
MTI
Új kormányzás lesz, jelenetős részben új struktúrával és új szereplőkkel, hiszen választ kell adni a migráció és a nemzeti szuverenitás megvédésének kihívásaira - nyilatkozta Rogán Antal.

A magyar Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető kiemelte: Négy évvel ezelőtt még nem volt migráció, és nem akartak még sokan európai egyesült államokat a nemzetek Európája helyett. Ma ezek mind ott vannak az asztalon, így egy új kormányzati struktúrának ezekre a kihívásokra kell választ adnia. Ezért a kormány az eddigi rendben befejezi a munkáját, a miniszterelnök pedig megkéri a kabinet tagjait: készítsék el az elmúlt időszak lezárását és az átadás-átvétel dokumentációit - folytatta. A miniszterelnök már dolgozik az új kormánystruktúrán és feladatmegosztáson, amelyhez a kormánypártok elnökségétől megkapta már a felhatalmazást, és amelyet a parlament elé terjeszt majd annak megalakulása után.

Rogán Antal
kormány

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.