Ugrás a tartalomra

Bajnokok Ligája: A Bayern München és a Real Madrid jutott a legjobb négy közé

2018.04.11
23:14
2018.04.12
10:35
Forrás
Pannon RTV
A Bayer München gól nélküli döntetlennel, a Real Madrid pedig Cristiano Ronaldo 98-ik percben büntetőből szerzett találatával jutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

A Juventusnak a fogadóirodák a 0:3-as hazai vereség után nem adtak sok esélyt, azonban az olaszok rácáfoltak erre. Mandžukić már a második percben bevette a Real kapuját.  A horvát csatárnak a 37. percben már sikerült egy gólosra csökkentenie csapata hátrányát.  A második félidőben is elszántabbnak tűnt a Juventus. Az olaszok egy kapushiba után harmadik góljukat is megszerezték és ezzel kiegyenlítettek a párharcban.

A madridi együttes csak ez után kapta össze magát és egymás után következtek a hazai csapat támadásai, amelyeket az olaszoknak a mérkőzés hosszabbításáig sikerült is hárítaniuk. A találkozó 93-ik percében azonban Benatia buta szabálytalansága után a játékvezető büntetőt ítélt. A reklamáló Buffon pirosat kapott, így Szczesnynek kellett beállnia, de a 97. perc legvégén ő sem tudta hárítani Cristiano Ronaldo lövését (1–3).

A másik találkozó kevesebb izgalmat hozott.  A labdarúgó Bajnokok Ligájában érvényesítette a papírformát a Bayern München, amely bejutott az elődöntőbe a Sevilla ellen. A német bajnok az idegenbeli győzelme után hazai pályán nem bírt a spanyol csapattal – a mérkőzés gól nélküli döntetlenre végződött,  de a német csapatnak ez az eredmény is megfelelt a továbbjutáshoz.
A Bajnokok Ligája elődöntőjében Európa négy legerősebb bajnokságának képviselői csapnak össze, mivel az olasz, spanyol, német és angol bajnokságból is egy-egy csapat jutott tovább a BL-ben.

Bayern München
Real Madrid
Bajnokok Ligája

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.