Ugrás a tartalomra

Jótékonysági Iskolabál volt Adán

2018.04.15
08:37
2018.04.15
17:35
Forrás
Pannon RTV
Harmadik alkalommal rendezték meg Adán a Jótékonysági Iskolabált.

Ahogy az elmúlt években, úgy most is, a rendezvényen befolyt pénzösszeget a Cseh Károly Általános Iskola támogatására ajánlják fel a szervezők. A jó hangulatért a Homokóra és a Perpetuum Mobile zenekarok feleltek.

A bálra csaknem 290 ember váltott jegyet. Dukai Lídia Magyarkanizsáról érkezett a jótékonysági rendezvényre. Már harmadik alkalommal vett részt az Iskolabálon: „Én is a tanügyben dolgozom, és tudom, hogy a tanügyben mindig problémás az anyagi helyzet az iskolák fölszereltségét tekintve. Úgy gondolom, hogy ez a jótékonysági bál csak a hasznára válhat Ada Község iskolásainak.”

Az eddigi években a bálon befolyt pénzből új táblákat, vetítőgépeket és számítógépeket is vásároltak az iskolának. Ezzel könnyítették meg a tanárok és a diákok munkáját.

Körtvélyesi Zoltán, tanuló, Cseh Károly Általános Iskola, Ada: „Előtte nem volt érdekes ahogy tanultunk, de ahogy most tartanak a tanárok előadásokat, az sokkal érdekesebb. Vannak képek, videók, amiket nézünk, azt mindenki jobban szereti, mintha tanulnánk.”

A rendezvény a Hope Civil Szervezet szervezésében valósult meg. Apró Tímár a szervezet alapító tagja elmondta, az elmúlt években befolyt pénzösszeg nagy támogatást jelentett az iskolának.

Apró Tímár, főszervező, alapító tag, Hope Civil Szervezet: „Az idén egyelőre azok a konkrét terveink, hogy a tanárokkal és a diákokkal közösen megbeszéljük, hogy mire költsük a pénzt. Mert ők használják az eszközöket napi szinten, ők tudják, hogy mire van szükségük.”

Apró Tímár hozzátette, jövőre is szeretnék megszervezni a jótékonysági estet, hiszen számos dologra van még szükség az iskolában.

Ada
jótékonysági bál
Hope Civil Szervezet

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.