Ugrás a tartalomra

Borongós lesz az idő az elkövetkező héten

2018.04.22
17:40
2024.03.19
08:33
Forrás
Pannon RTV
Ma ismét átlagon feletti volt a nappali hőmérséklet. A legmelegebb napszakban akár 28 fokot is mérhettünk.

Az elkövetkező hét napos idővel kezdődik, majd hétfőn délután, erőteljes lehet a gomolyfelhő-képződés. Zápor, zivatar is előfordulhat.      

Vasárnap délelőtt gyerekzsivajtól volt hangos a játszótér Szabadka központjában. Kerékpározók, sétálók élvezték a napfényben úszó tereket, sétányokat. A magas légnyomás hatására, még melegebb levegő áramlik Közép-Európa térségéből vidékünkre, és a hőmérő higanyszála szinte 30 fokig szökik fel. Az élénk napsütést csak helyenként zavarhatja meg időről időre egy-egy gomolyfelhő. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, gyenge nyugati széllel.

Hétfőn, a délutáni óráktól, erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés. Zápor, zivatar is várható. A jelenlegi számítások szerint, egészen a jövő hét végéig kitart a változékony időjárás. A hőmérséklet azonban akkor sem esik vissza jelentősen. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14 fok között alakulhat, a maximális pedig a 26 fokot is elérheti. Így továbbra is élvezhetjük az igazi, kora nyári időt, verőfényes napszakok és záporok váltakozását.

időjárás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.