Ugrás a tartalomra

Bloomberg négy és félmillió dollárt ajánlott fel

2018.04.23
08:37
2018.04.23
08:45
Forrás
Magyar Szó
New York volt polgármestere vasárnap felajánlotta, hogy kifizeti a párizsi klímavédelmi konferencia elmaradt amerikai hozzájárulását.

Michael Bloomberg amerikai milliárdos, négy és félmillió dollárt ajánlott fel, ez az amerikai hozzájárulás teljes tavalyi összege, amelyet a Trump-kormányzat nem fizetett be, mivel az amerikai elnök 2017 júniusában bejelentette, hogy az Egyesült Államok kilép az egyezményből. Amerika kötelezettséget vállalt, és ha a kormányzat ennek nem tesz eleget, akkor nekünk, amerikaiaknak kell viselnünk a felelősséget - fogalmazott Bloomberg a CBS televíziónak adott interjújában vasárnap. A milliárdos jótékonysági alapítványa tavaly egyszer már felajánlott 15 millió dollárt klímavédelmi célokra. Az idén januárban egyébként Donald Trump elnök jelezte, ha az Egyesült Államok korrektebb elbánásban részesül, akkor elképzelhető, hogy visszatér a párizsi klímavédelmi megállapodáshoz.

Michael Bloomberg
New York
klímavédelemi konferencia

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.